--20-- MANUAL DE POLITICI CONTABILE - INTREPRINDERE INDIVIDUALA NOVACESCU P.F.A.

Economist cu sediul in Timisoara avand o experienta de peste 20 de ani in domeniul financiar contabil, prestez servicii de contabilitate, inclusiv bilant contabil, evidenta mijloace fixe, stocuri, calcul salarii, intocmire si transmitere REVISAL (Registru General de Evidenta a Salariatilor), intocmirea si transmiterea tuturor declaratiilor, semnate cu semnatura electronica avand un certificat digital propriu valabil.

Alte servicii:
1. consultanta in achizitii publice, utilizarea SEAP (apasa AICI), licitatii electronice, cumparare - achizitie directa utilizand Catalogul electronic din SEAP, proceduri de atribuire care au faza finala Licitatia electronica;
2. intocmire Regulament intern al firmei, inclusiv criterii de evaluare ale angajatilor, conform prevederilor Codului muncii, actualizat (apasa AICI);
3. intocmire Manual de politici contabile conform OMFP nr. 1.802/2014, inclusiv Normele privind organizarea si efectuarea inventarierii entitatii (apasa AICI);
4. contabilitate pentru PFA.
5. cursuri ONLINE de formare profesionala in domeniul Achizitii publice (apasa AICI). Reducerea costurilor se poate realiza si prin participarea dvs la cursuri ONLINE fara a mai fi necesare efectuarea cheltuielilor de deplasare.

In pagina de tarife gasiti TARIFELE (apasa AICI) pe care Intreprinderea Individuala Novacescu Laurentiu Bogdan PFA le practica pentru serviciile de contabilitate, consultanta in domeniul achizitii publice (SEAP).
De asemenea, sunt prezentate si tarifele pentru diversele produse pe care Intreprinderea Individuala Novacescu Laurentiu Bogdan PFA le poate vinde: Manual de politici contabile, Regulament Intern (ROF) intocmite in baza actelor normative in vigoare (Codul Muncii si OMFP nr. 3.055/2009).

INTREPRINDERE INDIVIDUALA NOVACESCU P.F.A.


Manual de politici contabile
  joi, 17 Mai 2012        Ce va ofer ?





Incepând cu 01 ianuarie 2010, existenta politicilor contabile este prevazuta atat la Cap.2, sectiunea 2.5. din OMFP nr. 1802/2014 , cat si la art. 142, alin. (2), litera b) din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile uterioare, unde se stipuleaza ca intre atributiile administratorilor (consiliului de administratie) ce nu pot fi delegate directorilor se numara si cea referitoare la aprobarea politicilor contabile ale entitatii.


In
Legea nr. 82/1991 a contabilitatii, republicata, cu modificarile si completarile uterioare, la art. 41, punctul 2, litera a) se prevede ca se considera contraventie "nerespectarea reglementarilor emise de Ministerul Finantelor Publice, respectiv de institutiile cu atributii de reglementare in domeniul contabilitatii prevazute la art. 4, alin. (3), cu privire la: a) aprobarea politicilor si procedurilor contabile prevazute de legislatie;".

Conform prevederilor art. 42, alin. (1) din aceeasi Lege a contabilitatii, lipsa politicilor contabile se sanctioneaza de catre Ministerul Finantelor Publice cu amenda cuprinsa intre 300 si 4.000 de lei.

Art. 1, alin (5) din OMF nr. 2861/2009 Normele privind organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor si capitalurilor proprii, prevede ca orice entitate este obligata sa emita proceduri proprii privind inventarierea, aprobate de administratorul, ordonatorul de credite sau alta persoana care are obligatia gestionarii entitatii.
Conform prevederilor art. 42, alin. (1), lit. d) din aceeasi Lege a contabilitatii, lipsa Normelor privind organizarea si efectuarea inventarierii se sanctioneaza de catre Ministerul Finantelor Publice cu amenda cuprinsa intre 400 si 5.000 de lei.

Pentru evitarea unor astfel de amenzi, vin in intampinarea dumneavoastra cu un Manual de politici contabile la pretul de numai 1.000 de lei plus cheltuielile de expediere pentru firmele din afara Timisoarei, expedierea se face prin curier cu plata ramburs la primirea produsului.

Pentru reducerea tarifului accesati pagina TARIFE - Cap. A, pct. 6 (APASA AICI !)


Pentru contact APASA . . . aici !


Ce va ofer ?




CONTACT

          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare


INFORMATII


CATEGORII OFERTE
SERVICII
CONSULTANTA




              
     
X